Over Innovisor

We geloven in de mensen! – Als u naar uw mensen luistert, ze vertrouwt en engageert, dan zijn er geen grenzen aan wat u als organisatie kunt bereiken. Wij helpen daarom onze klanten successvol te zijn met de organisatorisch veranderingen die zij ondergaan – met de kracht van organisatorisch netwerksanalyse.

Wie We Zijn

Sinds het begin van Innovisor, het moment dat we in de kelder van het huis van onze CEO zaten, waren onze ambities van wereldformaat – de manier waarop het bedrijfsleven wordt geleid te veranderen. Vandaag de dag zijn bestaan onze klanten uit organisaties die deel uitmaken van S&P 500-, FTSE 100- en Stoxx Europe 600. Dit zijn klanten die rechtstreeks naar ons komen of die wij via onze gewaardeerde partners van over de hele wereld bedienen.

Het team is gepassioneerd en is gebrand om een succes voor de klant te zijn. Voor de leiders, managers en de medewerkers. Wij geloven in het diagnosticeren van wat nodig is en het verstrekken van inzichten die belangrijk zijn Niet omdat iets interessant is. Wij helpen klanten daarom met het specificeren van de acties die uw plannen en initiatieven tot een succes brnegen.

Dit is niet alleen iets dat we denken. Dit is iets dat we doen!
Dat is de reden dat onze klanten hun tevredenheid met Innovisor op een ongelooflijke 4,7/5 scoren.

TESTIMONIALS

“Innovisor provided the management team and me with unique insights to link our business and organisation even better.”

Corporate VP, Novo Nordisk

“Specifically, we would like to highlight the ability of the consultants to understand our business and the challenges within our specific line of work and the LEGO Group as a company.”

Senior Director, LEGO

”Without the insight provided by the analysis, I would not have been able to maximize the impact of our initiatives in such a precise and effective manner. This, for sure, is innovation in practice.”

VP Communications, Vestas

“Doing this has significantly paid off in terms of motivation and buy-in – two key drivers of effective change management.“

Chief Culture Officer, PCCA

“Top professional in all aspects of planning and execution. The analysis provides the perfect mix of insights you would expect and those extremely valuable ones you would not have expected.”

Director, Zealand Pharma

De Partners

We werken met zeer gewaardeerde partners van over de hele wereld. Ze gebruiken onze producten om hun klanten te helpen slagen.

BECA heeft meer dan 3000 professionals verspreid over 20 kantoren in de regio Azië / Pacific om elke dag beter te maken
Flametree Communication is een onafhankelijk intern communicatiebureau dat bedrijfsprestaties levert door middel van effectief leiderschap en communicatie met medewerkers.
Savage Brands is een bureau dat leiders helpt bij het bouwen van doelgerichte merken die de betrokkenheid van medewerkers en klantenloyaliteit vergroten.
Lundgaard Konsulenterne is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in de overheids- en overheidssector in Denemarken.
Future Associates helpt bij het realiseren van digitale oplossing tussen mensen, bedrijfsmodellen en strategie, organisatieontwikkeling, technologieën en cultuur.

PinPoint Solutions is een Belgisch consultancy and commmunicatie bureau gespecialiseerd in In-house ondersteuning van een marketing team

Een partner worden!

U kunt onze volgende partner worden! Ontvang de feiten en inzichten die u nodig hebt om veranderingen voor uw klanten te leiden en te versnellen. Neem contact met ons op voor vragen over het partnerprogramma.

Het Management

Het management van Innovisor bestaat uit experts die een passie hebben met het succesvol veranderen van organisaties.

JEPPE HANSGAARD
JEPPE HANSGAARDCEO
Jeppe heeft meer dan 20 jaar praktische ervaring met verander- en transformatieprogramma’s in Azië, Europa en de VS. Hij heeft zijn MBA behaald aan Henley Business School in het Verenigd Koninkrijk en heeft dit aangevuld met een certificaat in Decision Making en Risk Management van Stanford School of Professional Development in de VS.
EG NICOLAJSEN
EG NICOLAJSENCOO
Eg heeft meer dan 20 jaar managementervaring uit de bedrijfswereld. Hij heeft zijn MBA behaald aan de Copenhagen Business School en is toonaangevend geweest op het gebied van algemeen management, waaronder projectbeheer, verkoop, service, optimalisatie en innovatie.