V. Is dit alleen voor grote organisaties?
A. Nee. De kleinste organisatie waarbij we dit hebben toegepast bestond uit 13 personen.


V. Hoe snel kunnen we de resultaten krijgen?
A. We kunnen de resultaten en aanbevelingen binnen 3 weken aanbieden.


V. Alle organisaties zijn uniek. Zijn jullie producten 100% gestandardiseerd?
A. Nee. Wij willen dat je slaagt en we weten dat dit het beste kan wanneer we de producten afstemmen op de specifieke ambities en behoeften.


V. Kunnen jullie ook in andere talen dan Engels de producten aanbieden?
A. Ja. We hebben met veel verschillende talen gewerkt, zoals Chinees, Deens, Duits, Fins, Frans, Groenlands, Indonesisch, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Spaans, Thais, Turks en Zweeds. Talen zijn dus geen probleem!


V. Kunnen jullie de producten overal ter wereld aanbieden?
A. Ja. Onze klanten komen overal ter wereld vandaan. De hoofdkantoren van de klanten liggen in 25 verschillende landen en ieder werelddeel is vertegenwoordigd.


V. Is dit alleen voor de medewerkers die op kantoor werkzaam zijn?
A. Nee. Dit is belangrijk voor iedereen, dus ook voor degene die in fabrieken werken. We hebben bijvoorbeeld gewerkt voor een rederij waarbij het personeel op meer dan 50 schepen werkzaam waren. De inzichten die zij kregen waren uniek en onmisbaar. Of de inzichten die we konden aanbieden hoe offshore en onshore personeel waren verbonden binnen een olie- en gasbedrijf . Of hoe een paar fabrieksmedewerkers de meningen van alle andere fabrieksmedewerkers beïnvloedden. Al deze inzichten hebben er toe geleid dat de klanten de juiste acties konden maken om zodoende succesvol te zijn.


V. Jullie zeggen dat jullie benchmarks hebben. Wat bedoel je daar mee?
A. Wij hebben ‘s werelds grootste benchmarkdatabase in ons domein. We hebben sinds 2007 organisatorische netwerkanalyses uitgevoerd. Wij hebben dus een enorme hoeveelheid inzichten die wij inzetten om je verder te helpen. Dit zijn onder andere inzichten hoe organisaties formeel en informeel zijn gestructureerd, maar ook wat de betrokkenheid en gevoelens zijn binnen de verschillende onderdelen van de organisatie.


V. Is mijn data veilig bij jullie?
A. Ja. Data privacy en ethische handelen stroomt door onze aderen. Wij slaan alle persoonsdata op binnen de Europese Unie.


V. Ons personeel heeft beperkte toegang tot een computer. Kun je nog steeds voor ons werken?
A. Ja. Wij verzamelen de data op een manier dat bij jullie past. Dit kan bijvoorbeeld via een emailsurvey zijn, maar ook via een kiosk, tablets voor vrachtwagenchaffeur, of een papieren vragenlijst.


V. Hoe worden de producten geprijsd?
A. Wij geven altijd een vaste prijs, zodat je precies weet wat er in het budget moet komen te staan.


V. Voldoen jullie aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming?
A. Ja. Wij voldoen aan alle richtlijnen en voorwaarden met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klanten hebben altijd een audit gedaan die wij met vlag en wimpel hebben doorstaan. Meer informatie is beschikbaar via onze Data Privacy & Ethics Policy (in het engels).